Webdesign

Doordat het web een steeds grotere betekenis heeft voor bedrijven is het bijna cruciaal om een goed ontworpen en doordachte website te hebben
Jouw website is tegenwoordig een modern visitekaartje en geeft meteen een eerste indruk van jouw bedrijf

Het is daarom belangrijk om erop te letten wat de belangrijkste 'punten' van jouw bedrijf zijn en om deze zo slim mogelijk te verwerken in de website.
Dit wordt vaak gedaan doormiddel van call-to-actions, dit zijn bijvoorbeeld buttons die een andere kleur hebben om de aandacht te trekken.

Mobiel vriendelijk

Doordat het bezoeken van websites en rond surfen op het internet steeds populairder wordt op een mobiel of iPad is het van groot belang dat jouw website zichzelf hierop aanpast. De weergave van afbeeldingen en teksten zal duidelijker naar voren komen, zodat op een kleiner apparaat de ervaring even goed is als op een desktop.

Het is dus van groot belang dat hier goed over na wordt gedacht en de website wordt getest op verschillende soorten devices.

Webdevelopment

De gebruiksvriendelijkheid van je website is cruciaal voor je bedrijf.
Een website anno 2020 moet goed reageren op verschillende formaten apparaten, zowel mobiel als iPad.
Ook is het belangrijk dat jouw website goed vindbaar is op het web en Google vriendelijk is.

Websites worden gebouwd met ondersteuning van een Content Management Systeem voor de gebruiksvriendelijkheid van de beheerder van de website.
Door dit Content Management Systeem kan de beheerder makkelijk aanpassingen maken aan de website.